DIGI Romania: LOVITURA Majora data de Orange, Anuntul Important pentru Romani

DIGI Romania LOVITURA Majora data Orange Anuntul Important Romani

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, are si una dintre cele mai cautate divizii de telecomunicatii mobile, iar asta pentru ca are preturi foarte mici pentru servicii, dar ele nu sunt corelate si cu o calitate ridicata, de care sa se bucure clientii care le folosesc.

DIGI Romania a fost din nou plasata pe ultimul loc intr-un studiu privind vitezele de internet ale grupurilor de telecomunicatii din Romania, iar asta pentru ca datele transmise iDevice.ro de catre nperf arata ca DIGI Mobil are cele mai slabe viteze de internet mobil dintre toti operatorii care activeaza in Romania la ora actuala.

Conform celor de la nperf, vitezele de internet mobil inregistrate de catre DIGI Mobil in Romania sunt aproape 40 Mbps, cu minim 15 Mbps mai mici decat cele oferite de catre Vodafone sau Telekom, si cu peste 130 Mbps mai mici decat cele pe care le ofera Orange, deci DIGI RCS & RDS are foarte multe de recuperat fata de concurenta.

DIGI RCS & RDS Are cea mai extinsa retea de telefonie mobila din Romania la ora actuala, cele mai mici preturi pentru servicii, insa chiar si asa, le ofera clientilor calitate inferioara in comparatie cu ceea ce le este oferit atunci cand vine vorba despre serviciile care vin de la concurenta, ceva normal, avand in vedere preturile.

Diferența este semnificativă, în special în ceea ce privește viteza de descărcare, care este de 176 Mb/s, adică de trei ori mai rapidă decât a doua companie de pe piață. Viteza de descărcare indică cantitatea de date pe care o poate primi conexiunea într-o secundă de la serverul nPerf. Navigarea pe internet, ascultarea muzicii sau descărcarea de fișiere mari necesită o viteză bună de descărcare.