BANCA Transilvania: Decizia Luata pentru Romani, ce da GRATUIT in Acest Moment!

BANCA Transilvania Decizia Luata Romani GRATUIT Acest Moment

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce a decis sa le ofere gratuit chiar incepand de acum, si asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, institutia financiara vrea sa le ofer romanilor posibilitatea de a castiga experiente UNTOLD in Dubai, foarte simplu si usor.

BANCA Transilvania le explica romanilor ca daca isi fac un card BT UNTOLD x VISA direct din aplicatia BT Pay, atunci au sansa de a castiga una dintre cele 10 experiente complete duble la UNTOLD DUBAI 2024, ceva ce poate ca foarte multi romani isi doresc, avand in vedere prestigiul pe care acest eveniment il are.

Dupa cum puteti observa si din scurtul mesaj de mai jos, nu trebuie sa facem chiar atat de multe pentru a avea sansa de a castiga premiile care ne sunt oferite, deci daca sunteti client al BANCA Transilvania, merita sa profitati de aceasta ocazie, pentru ca nu se stie cand anume va mai veni alta similara pentru noi, in viitor.

BANCA Transilvania stie ca sunt foarte multi romani dornici sa profite de tot, asa ca de aceea a decis sa ne ofere posibilitatea de a ne bucura de acest sistem, insa trebuie sa aveti si noroc pentru a fi extrasi castigatori in aceasta campanie, mai ales ca ea este una care va atrage foarte multa atentie, in final.

Îți faci cardul BT UNTOLD x Visa direct din BT Pay și poți câștiga una dintre cele 10 experiențe complete duble la UNTOLD DUBAI 2024!