E.ON: Sfaturile IMPORTANTE pentru Romani, ce Transmite Oficial Compania!

EON Sfaturile IMPORTANTE Romani Transmite Oficial Compania

E.ON a decis sa publice o serie de sfaturi extrem de importante pentru toti romanii acum, iar asta pentru ca incearca sa ii invete pe oameni cum sa isi faca casele cat mai eficiente din punct de vedere energetic, ceva ce nu toata lumea are in mod obisnuit in vedere, dar ceva care poate ca n-ar trebui trecut chiar atat de usor cu vederea, in final.

E.ON explica mai jos faptul ca incearca sa le ofere romanilor din intreaga tara posibilitatea de a invata cum sa-si construiasca mult mai eficient casele, din punct de vedere energetic, aceasta fiind o masura extrem de buna de care oricine ar putea sa profite, mai ales ca vorbim despre o perioada in care exista investitii sustinute in constructia de cladiri.

Cei de la E.ON Romania stiu foarte bine cat de important este pentru romani sa-si reduca substantial facturile la energie electrica si gaze naturale, iar o casa construita de la bun inceput cu gandul de a fi eficienta din acest punct de vedere, poate aduce mult mai multe beneficii pe termen lung pentru proprietarii ei.

E.ON Romania explica pe website-ul sau mult mai multe, cand vine vorba despre casele care sunt eficiente din punct de vedere energetic, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la toate informatiile, mai ales ca unele dintre ele nu sunt chiar atat de usor de gasit oriunde, si vin de la experti.

De la idee la cheie, în episodul 4 din 𝐆𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐧𝐙𝐄𝐁 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ afli ce trebuie să urmărești atunci când construiești nZEB. Vezi în ce tip de de izolație, ferestre, etanșare sau ventilație poți investi pentru a te încadra în standardul nZEB, astfel încât să reduci costurile de întreținere și să ai o locuință sustenabilă.

Daniel Butucel vine cu exemple de la beneficiari și informații despre consum energetic și facturi lunare. Iar dacă dacă ai întrebări despre ghidul #nZEB și #eficientaenergetica, scrie-le într-un comentariu pe Facebook sau Youtube, iar Daniel îți va răspunde în ultimul episod din serie.