ENEL iti Spune ce TREBUIE sa Faci Acum in Romania, daca esti Client!

ENEL iti Spune TREBUIE Faci Acum Romania daca esti Client

ENEL le vorbeste tuturor clientilor sai din Romania despre ceea ce trebuie sa faca in momentul de fata, daca beneficiaza de serviciile pe care compania le furnizeaza, iar asta pentru ca exista sfaturi legate de reducerea consumului de energie in aceste zile caniculare, in care temperaturile ne forteaza sa folosim aparatele de aer conditionat.

ENEL explica mai jos, in clipul video pe care il puteti accesa, modalitatile prin care ne putem utiliza de aparatele de aer conditionat intr-un mod mai eficient, astfel incat sa ne bucuram de costuri mai mici cu facturile care ne sunt emise de catre companie in fiecare luna, ceva ce desigur ca este de dorit.

Conform celor de la ENEL Romania, nu trebuie sa renuntam la confort pentru a avea facturi mai mici in baza acestor sfaturi, astfel ca nu trebuie decat sa ne orientam dupa modalitatile de economisire care au si sansa de a genera rezultatele cele mai bune, in final, asa cum este si normal, pana la urma, pentru oricine.

ENEL Romania explica in mod oficial pe website-ul sau mult mai multe in legatura cu modul in care putem sa facem economii in diverse situatii de utilizare a energiei electrice, sau a gazelor naturale, astfel ca ramane doar ca noi sa ne decidem daca vrem intr-adevar sa ne folosim de aceste lucruri, sau nu.

Când temperaturile de afară sunt ca la tropice, Alex îți arată cum să folosești eficient aparatul de aer condiționat fără să renunți la confort. Cu doar câteva ajustări, el se bucură de activitățile lui preferate la el acasă și este #SmartPeEnergie. Dă play video-ului de mai jos ca să afli și tu cum. Intră pe website pentru cele mai smart recomandări de eficiență energetică!