Italia: Anuntul Extrem de INGRIJORATOR, Aderarea Romaniei la Schengen in Pericol!

Italia Anuntul Extrem INGRIJORATOR Aderarea Romaniei Schengen Pericol

Italia face un anunt extrem de ingrijorator care pune in pericol aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, iar asta pentru ca in atentia intregii Europe este adus in mod oficial faptul ca in aceasta perioada numarul migrantilor ilegali care ajung in Lampedusa a atins niveluri extrem de mari, chiar si in comparatie cu anii anteriori.

Italia primeste aproximativ 1.000 de migranti noi in fiecare zi, acestia calatorind pe Marea Mediterana inclusiv in barci de mici dimensiuni, si ajungand pe tarmurile statului italian pentru a cere azil, insa cifrele inregistrate de catre guvernul de la Roma arata cat de ingrijorator este acest fenomen, si ca Spatiul Schengen este intr-un real pericol.

Italia face fata cu greu numarului mare de migranti ilegali care ajung pe tarmurile sale in aceasta perioada, dar asta nu ar trebui sa mire pe cineva, mai ales ca, din pacate, vorbim despre foarte multe persoane din Africa, guvernul de la Roma incheind acorduri cu diverse tari africane pentru a opri fluxul de migranti, dar fara succes.

“Fluxul de migranți care sosesc zilnic în Lampedusa nu se oprește. Condițiile excelente de vreme din aceste zile favorizează plecările micilor bărci de fier de pe coastele tunisiene. Numai în ultimele 24 de ore, aproximativ șaizeci și patru de „bărci mici” au fost salvate pe mare în largul Insulelor Pelagie.

Zile întregi, ambarcațiunile de patrulare ale Gărzii de Coastă și ale Guardia di Finanza s-au dus și întors non-stop, angajate să salveze vieți. Media sosirilor este de aproximativ o mie de migranți pe zi, iar hotspot-ul de pe insulă găzduiește aproximativ 1.770 de persoane. Există și multe rapoarte care vin de la pescarii insulei care traversează micile bărci pline de migranți pe mare.”