Marcel Ciolacu: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT, Proiectul Urias pentru Romania

Marcel Ciolacu Anuntul Oficial IMPORTANT Proiectul Urias Romania

Marcel Ciolacu anunta in mod oficial un proiect extem de important pentru Romania, care a intrat deja in faza de dezvoltare, iar asta pentru ca binecunoscutul Neptun Depp urmeaza sa aduca gazele naturale din Marea Neagra in casele romanilor, dar si a multor altor cetateni europeni, in urmatorii ani.

Marcel Ciolacu explica mai jos cat de important este proiectul Neptun Deep pentru Romania, iar asta deoarece multumita lui tara noastra s-ar putea bucura de gaze naturale mult mai ieftine in viitor, insa desigur ca multe depind de dezvoltarea corecta in aceasta directie, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

Premierul Marcel Ciolacu salută intrarea în faza de dezvoltare a celui mai mare proiect de #gazenaturale din zona românească a Mării Negre, #NeptunDeep.

Planul de dezvoltare a zăcămintelor Domino şi Pelican Sud din perimetrul Neptun Deep a fost confirmat de #Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

OMV Petrom şi Romgaz vor investi până la 4 miliarde de euro, în această etapă de dezvoltare a Proiectului, care va genera o producție de circa 100 miliarde de metri
cubi de gaze naturale. Primele cantități de gaze din Marea Neagră ar urma să fie
extrase în anul 2027.

”Acest proiect strategic pentru România va contribui la #securitatea energetică a țării. România va deveni astfel cel mai mare producător de gaze naturale din Uniunea Europeană”, a afirmat prim-ministrul.