WhatsApp: Mesajul Oficial foarte IMPORTANT pentru MILIOANE de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp Mesajul Oficial IMPORTANT MILIOANE Oameni iPhone Android

WhatsApp transmite in mod oficial un mesaj extrem de important pentru milioane de oameni care au telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca in atentia lor aduce tot ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu felul in care sunt criptate informatiile pe care ei le transmis atunci cand comunica unii cu altii.

WhatsApp ii anunta in mod oficial pe utilizatorii sai cu privire la faptul ca incearca sa le asigure cele mai bune conditii pentru comunicare la ora actuala, si asta pentru ca oamenii au nevoie de platforme care sa le permita sa vorbeasca in mod liber si fara teama faptului ca ar putea fi interceptati.

De ce WhatsApp oferă criptare end-to-end și ce înseamnă aceasta pentru a menține oamenii în siguranță ?

Securitatea este esențială pentru serviciul oferit de WhatsApp. Am văzut mai multe exemple în care hackerii criminali au obținut în mod ilegal sume mari de date private și au abuzat de tehnologie pentru a răni oamenii cu informațiile furate. De la finalizarea implementării criptării end-to-end în 2016, securitatea digitală a devenit și mai importantă.

WhatsApp nu are capacitatea de a vedea conținutul mesajelor sau de a asculta apelurile care sunt criptate end-to-end. Asta pentru că criptarea și decriptarea mesajelor trimise și primite pe WhatsApp are loc în întregime pe dispozitivul tău. Înainte ca un mesaj să părăsească dispozitivul dvs., acesta este securizat cu o încuietoare criptografică și doar destinatarul are cheile.

În plus, cheile se schimbă cu fiecare mesaj trimis. În timp ce toate acestea se întâmplă în culise, puteți confirma că conversațiile dvs. sunt protejate verificând codul de verificare de securitate de pe dispozitiv. Puteți găsi mai multe detalii despre cum funcționează acest lucru în cartea noastră albă.

Desigur, oamenii s-au întrebat ce înseamnă criptarea end-to-end pentru munca forțelor de ordine. WhatsApp apreciază munca pe care o fac agențiile de aplicare a legii pentru a menține oamenii în siguranță din întreaga lume.

Examinăm cu atenție, validăm și răspundem solicitărilor de aplicare a legii pe baza legii și politicii aplicabile și acordăm prioritate răspunsurilor la solicitările de urgență. Ca parte a eforturilor noastre de educație, am publicat informații pentru autoritățile de aplicare a legii despre informațiile limitate pe care le colectăm și despre modul în care acestea pot face solicitări de WhatsApp, pe care le puteți citi aici.