LIDL Romania: Noi SCHIMBARI Anuntate Tuturor Magazinelor Anuntate Clientilor

LIDL Romania Noi SCHIMBARI Anuntate Tuturor Magazinelor Anuntate Clientilor

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce se intampla cu schimbarile pregatite pentru magazinele din intreaga tara, iar asta pentru ca ni se pune in vedere noul catalog de produse pe care le putem cumpara chiar de acum.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre toate produsele care sunt disponibile pentru noi incepand din data de 7 august in locatiile sale din toata tara, iar dupa cum puteti vedea, exista o gama extrem de variata de produse foarte interesante pe care le vom putea achizitiona la preturi surprinzator de bune, in aceasta perioada.

Conform celor de la LIDL, produsele mai jos sunt disponibile pentru oricine este interesat, indiferent daca are un card de fidelitate LIDL Plus, sau nu, asa ca nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere, pentru ca nu est eabsolut necesar sa-l avem, pentru ca reducerile care sunt oferite, sa fie disponibile inclusiv pentru noi.

LIDL stie foarte bine ca romanii vor tot timpul sa profite de cat mai multe oferte grozave, astfel ca incearca sa ii ajute pe oameni sa se bucure de promotiile cele mai bune oricand sunt aceste disponibile, dar nu uitati ca stocurile sunt limitate, asa ca orice vreti sa cumparati, ar fi bine sa va grabiti, si sa profitati inainte de modificarea preturilor.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 07.08-13.08.2023. Ți-am pregătit: înghețată pentru toate gusturile; delicii în stil asiatic #Vitasia; noutăți #Parkside; … și multe alte surprize pentru întreaga familie!