X

Volodimir Zelenski: Noile Masuri ale Ucrainei in Urma Atacurilor Rusiei!

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial ca Ucraina va reactiona intr-un mod ferm in fata atacurilor pe care rusia continua sa le desfasoare impotriva tarii in aceasta perioada, iar asta pentru ca anunta discutarea unor noi masuri care vor avea o importanta mare pentru modul in care urmeaza sa se desfasoare razboiul.

Volodimir Zelenski explica mai jos ce anume presupun aceste masuri, unele dintre cele pe care tara sa le ia in mod regulat pentru a-i continua avansurile, in anumite regiuni, dar si protejarea teritoriilor cucerite, in alte regiuni ale tarii.

“Un scurt raport al zilei. O întâlnire a Statului Major al Comandantului Suprem. A fost analizată în detaliu situația din prima linie, toate zonele – cele în care ținem linia și cele în care mergem înainte pas cu pas. Comandanții au raportat: comandantul șef Zalujni, generalul Syrsky, generalul Tarnavsky.

Am discutat în detaliu cum și în ce termeni, ce fel de suport, ce fel de logistică ar fi cel mai bun rezultat pentru Ucraina. Fabricarea de muniție și arme în Ucraina, de către industria noastră de apărare. Simplificăm toate procedurile cât mai mult posibil, eliminăm toate birocrația care încă împiedică producătorii. Ministrul Industriilor Strategice Kamyshin a raportat. Rezultatul va fi.

Marea Neagră și exporturile de alimente, securitatea porturilor noastre – au transmis comandantul Marinei, oficiali guvernamentali, șefii serviciilor de informații. Teroriștii ruși să nu spere că vor reuși să provoace o criză alimentară globală sau să creeze o altă calamitate a prețurilor.

Astăzi, a existat și un raport al șefului SSU Maliuk. Nu voi exprima conținutul. Voi spune doar că suntem cu toții recunoscători Serviciului de Securitate al Ucrainei pentru returnarea războiului statului agresor. Ceea ce aduci lumii, ajungi singur cu el.

Mulțumim tuturor eroilor noștri! Mulțumesc tuturor celor din lume care susțin Ucraina! Mulțumim tuturor celor care apropie implementarea Formulei Păcii! Trebuie să câștigăm. Și vom câștiga!”

This post was last modified on aug. 4, 2023, 11:03 PM 23:03

Disqus Comments Loading...