X

BRD Romania: Notificarea Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Romanii din Tara!

BRD Romania aduce in mod oficial in atentia romanilor din intreaga tara o serie de informatii extrem de importante, de ultim moment, despre care ei trebuie sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre situatia noilor Legi ale Educatiei, care vor veni cu schimbari importante pentru modul in care au loc orele in scoli.

BRD Romania explica mai jos faptul ca elevii vor putea fi exmatriculati, in functie de gravitatea faptelor comise, iar telefoanele vor putea fi confiscate si predate doar unui parinte, in timp ce religia va putea fi aleasa ca proba la Bacalaureat, modificari cerute de mult timp, si implementate acum.

Cei de la BRD explica mai jos aceste schimbari importante, ele facand parte dintr-o serie mai ampla de noutati care vor aduce modificari majore pentru unitatile de invatamant din toata Romania, schimbari despre care trebuie sa stie toata lumea, pentru ca ele vor defini modul in care se va desfasura invatamantul in tara.

BRD ne aduce in atentie toate aceste informatii, pentru ca in baza lor foarte multi parinti vor vedea efectele schimbarilor legislative prin care trece sistemul de invatamant din Romania, si e bine sa stim cu totii ce se intampla, pentru ca aceste modificari sunt unele de impact, care vor fi resimtite multi ani.

Poate că ai auzit în ultima vreme vorbindu-se despre noile legi ale Educației. Începând din septembrie, elevii vor putea fi exmatriculați în funcție de gravitatea faptelor comise, telefoanele vor putea fi confiscate și predate doar unui părinte sau tutorelui legal, iar religia va putea fi aleasă ca probă de Bacalaureat. Ce alte legi au mai fost adoptate, ce schimbări ar putea aduce, dar și ce nemulțumiri au stârnit, afli într-un articol pe Școala9.

Școala9 este un proiect editorial independent dedicat educației preuniversitare inițiat de BRD. O platformă deschisă la nou, dezbateri, discuții libere, care e în căutare de soluții – bune practici, metode, prototipuri – care pot îmbunătăți relația dintre elev, profesor și părinte.

This post was last modified on aug. 6, 2023, 6:49 PM 18:49

Disqus Comments Loading...