X

OMV: Notificarea pentru MILIOANE de Romani, ce Aduce in ATENTIE chiar Acum!

OMV, unul dintre lanturile de benzinarii din toata Romana, aduce in imediata atentie a tuturor romanilor ceea ce trebuie sa stie in legatura cu benzinariile din toata tara, dar si cu felul in care pot sa isi achite taxa de pod de la fetesti, foarte simplu, pentru a nu mai pierde timp in locatiile sale de pe autostrada.

OMV vorbeste in mod oficial mai jos despre aplicatia Car Home, care a fost gandita oficial pentru a ne permite sa platim rapid si in siguranta taxa de pod de la fetesti, iar asta pentru ca este nevoie de achitarea ei pentru a face trecerea fara a plati vreo amenda, in cazul in care trecem podul si uitam sa achitam taxa impusa de catre autoritati.

Mai mult decat atat, prin aceeasi aplicatie, pe care OMV Romania o recomanda, o putem folosi inclusiv pentru a plati vinieta, sau RCA-ul, deci aplicatia ne poate fi utila in multe situatii, asa ca merita sa o avem in vedere, daca suntem interesati sa facem plati de acest gen, si nu stiam cum putem sa le realizam, in final.

OMV Romania permite deasemenea plata vinietei, sau a taxei de pod, direct din cadrul aplicatiei sale, asa ca avem deasemenea aceasta optiune la dispozitie, daca dorim, insa desigur ca aplicatia pentru telefon reprezinta o solutie mult mai simpla, pe care o avem la indemana, pentru orice fel de eventualitate.

Te pregătești de un weekend la mare ? ​Descarcă aplicația Car Home și achită în siguranță taxa de pod de la Fetești, din câteva tap-uri pe telefon.

This post was last modified on aug. 6, 2023, 11:36 AM 11:36

Disqus Comments Loading...