Volodimir Zelenski Vorbeste despre Formula Pacii Propusa de catre Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste in mod oficial despre Formula Pacii, propusa de catre Ucraina pentru incetarea conflictului cu Rusia in momentul de fata, iar asta pentru ca este nevoie de o eliberare a tuturor teritoriilor ocupate ilegal si de revenirea la granitele care erau inainte ca Rusia sa inceapa acest conflict.

Volodimir Zelenski explica mai jos cat de importanta este aceasta Formula a Pacii, pe care el o propune, dar si despre soldatii curajosi care lupta pentru a-si apara patria impotriva fortelor ruse, care ataca fara mila localitatile si cetatenii nevinovati ai Ucrainei.

“Astăzi este o altă zi activă pentru eforturile noastre internaționale. Echipa noastră lucrează în Jeddah, Arabia Saudită, la întâlnirea consilierilor liderilor statelor privind Formula Păcii. În total, acolo sunt reprezentate 42 de țări.

Continente diferite, abordări politice diferite ale afacerilor globale, dar toată lumea este unită de prioritatea dreptului internațional. Și tocmai pentru aceasta Ucraina a propus Formula Păcii, deoarece ordinea internațională bazată pe reguli, încălcată de agresiunea rusă, trebuie restabilită.

Este foarte important ca acolo, în marginea întâlnirii de la Jeddah, să aibă loc negocieri bilaterale cu partenerii. Mulțumim delegației noastre pentru această activitate. Consolidarea lumii este una dintre cele mai esențiale sarcini.

Soldați curajoși și curajoși ai brigăzii a 10-a separată de asalt montan „Edelweiss”. Odată cu începutul invaziei la scară largă, a 10-a brigadă separată de asalt montan a efectuat misiuni de luptă în direcțiile Volyn și Poliske, iar batalionul 8 separat de asalt montan a operat în direcțiile Boryspil și Harkov.

Datorită acțiunilor de succes ale unităților brigăzii, au fost eliberate 16 așezări din regiunea Kiev și 4 așezări din regiunea Harkov. În prezent, soldații brigăzii desfășoară misiuni de luptă în direcția Donețk cu onoare și demnitate.

Felicitând apărătorii de Ziua Infanteriei Ucrainei și prezentând premii de stat soldaților, el a primit un chevron și o placă de brigadă de la comandantul OGSHB a 10-a ca răspuns. Acest lucru este foarte valoros pentru mine.

Motto-ul brigăzii este „Cu scut sau pe scut”. Și cu fiecare luptă, soldații o dovedesc. Câștigă în ciuda tuturor. Vă mulțumim, războinici, pentru performanța voastră! Apărătorii noștri sunt cei mai curajoși. Felicitari pentru tine! Glorie Ucrainei!”