X

ATENTIONAREA NOWCASTING Meteorologica de ULTIMA ORA a ANM pe 7 August 2023 in Romania

Atentionarea nowcasting meteorologica de ultima ora a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, pentru 7 august 2023 in Romania, ne aduce in atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata care vor afecta mai multe zone din tara noastra, dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos.

ANM explica mai jos faptul ca vorbim despre intensificari ale vantului, care la rafala vor ajunge pana la 75 km/h in Romania, astfel ca ni se recomanda in mod specific faptul ca trebuie sa fim extrem de prudenti cu toate deplasarile pe care urmeaza sa le facem in urmatoarele ore.

Atenționare nowcasting COD GALBEN!

Data emiterii : 07-08-2023 ora 8.

Valabil de la : 07-08-2023 ora 9:00 până la : 07-08-2023 ora 15:00.

In zona : Județul Buzău: Nehoiu, Pătârlagele, Lopătari, Gura Teghii, Mânzălești, Bisoca, Brăești, Colți, Bozioru, Chiliile;

Se vor semnala : intensificări ale vântului cu rafale care vor depăși 70…75 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.

This post was last modified on aug. 7, 2023, 10:18 AM 10:18

Disqus Comments Loading...