Austria: In Schengen Nehammer si Karner Impun Masuri de ULTIMA ORA, Efectele Resimtite de Romania!

Austria In Schengen Nehammer Karner Impun Masuri ULTIMA ORA Efectele Resimtite Romania

Austria a luat decizia de a impune o serie de noi masuri radicale pentru Schengen, iar asta pentru ca Gerhard Karner si Karl Nehammer au luat hotararea de a pune in aplicare o serie de extrem de serioase planuri pentru a reduce substantial migratia ilegala la granitele tarii, ceea ce poate ajuta si la aderarea Romaniei, intr-un final.

Austria vrea sa cumpere noi masini cu camere pentru termoviziune, noi drone care sa supravegheze aerian granitele, dar si detectoare pentru bataile inimii, care pot sa identifice persoane ascunse in masini doar prin bataile inimii, fara ca ele sa miste efectiv, ceva ce va reduce si mai mult numarul trecerilor ilegale in interiorul tarii.

Austria pune in aplicare toate aceste masuri de ultima ora intr-o incercare de a face fata numarului mare de persoane care incearca sa intre in tara, iar daca numarul mare de cereri de azil va putea fi redus in viitorul apropiat, atunci poate ca Karl Nehammer si Gerdar Karner vor permite aderarea.

“În ciuda bilanțului, nu vad niciun motiv sărbătorim, dar vedem încă o initiere în lupta împotriva traficanților de persoane și vreau sa îmbunătățesc în continuare polițistii de frontieră din punct de vedere tehnic. Trebuie să punem activ frâna cererilor de azil. 2.700 de camioane grele intra în Austria prin Nickelsdorf în fiecare zi, iar oamenii sunt adesea ascunși în cală.

În prezent, sunt achiziționate șapte mașini de termoviziune suplimentare. Flota de drone va fi, de asemenea, mărită cu 50 de drone la 350 în operațiunile de frontieră. Camioanele care trec granițele tarii urmează să fie verificate pentru prezența contrabandiștilor folosind șapte detectoare de bătăi ale inimii. Detectoarele pot măsura vibrațiile într-o cameră închisă.”