X

ING Bank: Decizia Confirmata Oficial, ce da GRATUIT Romanilor din TOATA Tara!

ING Bank le confirma romanilor din intreaga tara o decizie extrem de importanta despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca in atentia lor este adus faptul ca, daca aleg acum sa-si faca un cont Free@ING, atunci au sansa de a castiga o excursie in valoare de 15.000 de EURO, promotia derulandu-se pentru o perioada limitata de timp.

ING Bank detaliaza mai jos conditiile acestei promotii speciale pe care o deruleaza in Romania, conditia fiind sa ne facem un cont pana in data de 7 august 2023, alaturi de cel mai bun prieten, deci este necesar ca doua persoane sa isi faca cont pentru a beneficia de aceasta oferte speciala disponibila in Romania.

Mai mult detalii despre aceasta campanie pe care o deruleaza cei de la ING Romania sunt disponibile inclusiv pe website-ul companiei in momentul de fata, astfel ca trebuie sa ne uitam acolo cu prioritate pentru a vedea care sunt toate conditiile de participare, astfel incat sa avem toate informatiile clare legate de tot.

ING Romania nu est ela prima campanie de acest gen, si chiar daca ea este disponibila pentru o perioada limitata de timp, e bine sa profitam de ea inainte sa dispara, pentru ca nu se stie cand anume va mai fi initiata alta pentru noi, deci e bine sa profitam din timp de tot, inainte ca ofertele sa dispara pentru totdeauna.

Dacă n-ai plecat încă în vacanța de după bac și ai stat doar pe acasă, acum ai șansa să pleci oriunde vrei în Europa. Dacă ai între 18-19 ani, hai să fii Free@ING. Fă-ți cont până pe 7 august și poți câștiga o excursie de 15.000 de euro, alături de cel mai bun prieten.

This post was last modified on aug. 7, 2023, 10:12 AM 10:12

Disqus Comments Loading...