Guvernul Romaniei Promoveaza Reciclarea in Randul Romanilor din Tara (VIDEO)

Guvernul Romaniei Promoveaza Reciclarea in Randul Romanilor din Tara VIDEO

Guvernul Romaniei promoveaza reciclarea in randul romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, o noua campanie speciala a fost initiata de catre autoritati pentru a-i convinge pe oameni sa recicleze diversele tipuri de materiale folosite, si sa nu le arunce oriunde.

Guvernul Romaniei vine cu o recomandare de acest gen dupa ce Ministerul Mediului a initiat o campanie extrem de importanta prin care le recomanda tuturor romanilor sa recicleze, Uniunea Europeana punand foarte mare accent pe acest lucru la ora actuala, mai ales ca programe similare sunt derulate in multe alte tari.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a derulat anul acesta unul dintre cele mai importante proiecte dedicate colectării separate a deșeurilor și protejării mediului din țara noastră.

Misiunea campaniei „Reciclăm în România” este de a crește gradul de colectare separată la nivel național, cât și de a informa și responsabiliza populația cu privire la gestionarea și la colectarea separată a deșeurilor.

Campania își propune să ofere generațiilor următoare un model de bună purtare și responsabilitate cu privire la ziua de mâine.

Fii parte a viitorului și alătură-te inițiativei Reciclăm în România!