X

Joe Biden Permite Antrenarea Pilotilor Ucrainieni pe Avioane F-16!

Joe Biden a aprobat in mod oficial antrenarea pilotilor ucrainieni pe avioane F-16, conform Pentagonului, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie extrem de importanta in baza careia pilotii armatei ucrainiene vor avea sansa de a lupta serios impotriva atacurilor pe care Rusia le lanseaza in mod constant impotriva diverselor localitati ale tarii.

Joe Biden permite pregatirea si sprijinirea pilotilor ucrainieni care vor folosi avioane F-16 impotriva aviatiei Rusiei, acestea nereusind sa obtina suprematie aeriana in raidurile de pana acum, iar utilizarea acestor avioane le va permite ucrainienilor sa fie si mai eficienti in luptele pe care urmeaza sa le poarte.

“Pentagonul anunță că Biden a aprobat antrenamentul F-16 pentru piloții ucraineni. Secretarul de presă adjunct al Pentagonului, Sabrina Singh, a confirmat pe 8 august că președintele SUA Joe Biden „a dat undă verde” pentru a permite și sprijini pregătirea piloților ucraineni pentru a pilota avioane de luptă F-16.

„Danemarca și Țările de Jos preiau conducerea în ceea ce privește antrenamentul”, a spus Singh, adăugând că „nu are alte actualizări în acest moment când vine vorba de anumiți piloți pregătiți”.”

This post was last modified on aug. 9, 2023, 8:17 PM 20:17

Disqus Comments Loading...