WhatsApp: Explicatiile pentru 2 PROBLEME Importante din Aplicatia pentru Android, iPhone

WhatsApp Explicatiile 2 PROBLEME Importante Aplicatia Android iPhone

WhatsApp ofera o serie de explicatii cu privire la 2 probleme importante cu care se confrunta unii dintre utilizatorii care folosesc aplicatia pentru Android si iPhone, iar asta pentru ca ele pot fi foarte frustrante pentru multi oameni, dupa cum puteti vedea acum si mai jos.

WhatsApp incearca sa ii ajute pe utilizatorii din intreaga lume sa inteleaga cat de importante sunt aceste probleme, dar si de ce este bine sa ne uitam cu foarte mare atentie la explicatii, pentru a putea intelege foarte usor cum se poate rezolva rapid situatia in vederea utilizarii obisnuite a aplicatiei.

Se afișează „Se așteaptă acest mesaj. Acest lucru poate dura ceva timp”.

Uneori, este posibil să vedeți mesajul de mai sus în loc de ceea ce vi s-a trimis de la o persoană de contact. Datorită criptării de la capăt la capăt, poate fi necesar să așteptați să sosească mesajul cuiva, deoarece telefonul său trebuie să se conecteze. Acest lucru se poate întâmpla dacă dvs. sau persoana cu care conversați prin chat recent reinstalat WhatsApp sau sunteți pe o versiune mai veche.

Pentru a accelera acest proces:

  • Cereți persoanei căreia îi trimiteți mesaje să deschidă WhatsApp pe telefonul său.
  • Asigurați-vă că sunteți amândoi pe cea mai recentă versiune de WhatsApp.

Vedeți „Așteptăm acest mesaj. Verifică-ți telefonul.”

Uneori, este posibil să vedeți mesajul de mai sus pe dispozitivul conectat în locul unui mesaj pe care l-ați trimis sau primit. Datorită criptării de la capăt la capăt, poate fi necesar să așteptați ca mesajul să sosească pe dispozitivul conectat. Acest lucru se poate întâmpla dacă dvs. sau persoana cu care conversați prin chat recent reinstalat WhatsApp sau sunteți pe o versiune mai veche.

Pentru a accelera procesul:

  • Verificați telefonul pentru a vedea mesajul.
  • Cereți persoanei căreia îi trimiteți mesaje să deschidă WhatsApp pe telefonul său.
  • Asigurați-vă că sunteți amândoi pe cea mai recentă versiune de WhatsApp.