X

BRD Romania: Hotararea IMPORTANTA pentru Romani, ce da GRATUIT in Tara

BRD Romania ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, si dupa cum puteti vedea inclusiv mai jos, vorbim despre ceva care ar putea fi o mare bucurie pentru multa lume, mai exact o experienta de 2 persoane in Dubai, insa numai cu indeplinirea anumitor conditii.

BRD Romania explica mai jos faptul ca vorbim despre un pachet de vacanta care include 3 nopti de cazare, mic dejun, dar si o cina in desert, astfel ca oricine este interesat de asa ceva, ar trebui sa profite chiar acum, atat timp cat promotia este disponibila, si nu ar trebui sa ignore ceea ce ofera banca pentru romanii din intreaga tara.

Pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala, cei de la BRD ne spun ca trebuie sa facem un card Gold BRD Mastercard impreuna cu orice Card de Credit BRD, pana la data de 15 septembrie, iar asa vom fi inscrisi in mod automat in campania care este in plina derulare la ora actuala, deci procesul este destul de simplu.

BRD Romania explica mai jos faptul ca dupa ce urmam acesti pasi si suntem inscrisi in mod automat in cadrul campaniei, trebuie doar sa asteptam si sa vedem daca vom fi declarati castigatori de catre banca, deci trebuie sa fim si suficient de norocosi, ceva ce desigur ca poate sa se aplice pentru oricine, oricand.

Ia-ți Cardul Gold BRD Mastercard împreună cu orice Card de Credit BRD până la data de 15 septembrie și poți câștiga o experiență de neprețuit în Dubai, pentru 2 persoane! Pachetul include 3 nopți de cazare, mic dejun, o cină în deșert și multe alte surprize.

This post was last modified on aug. 10, 2023, 9:39 AM 09:39

Disqus Comments Loading...