X

Volodimir Zelenski: Noi Informatii IMPORTANTE privind Atacurile derulate de Armata Ucrainei

Volodimir Zelenski transmite o serie de noi informatii cu privire la atacurile derulate de catre armata Ucrainei impotriva Rusiei, si asta pentru ca vorbim despre noi planuri facute de catre tacticienii de la Kiev pentru a destabiliza cat mai mult liniile de lupta ale rusilor in aceasta perioada de timp.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea mai jos si despre faptul ca este necesar sa fie crescut potentialul capacitatilor de pe front, mai ales ca armata rusa continua sa incerce sa puna presiune tot mai mare pe diverse linii de atac si aparare, astfel ca este necesara o organizare mult mai buna din aceste puncte de vedere.

“Principalul lucru pentru astăzi sunt întâlniri lungi și foarte detaliate, importante cu armata noastră. Primul – pariul. Formatul special este un cerc îngust, doar persoane cheie. Am analizat situația actuală în prima linie – în direcțiile principale ale acțiunilor noastre ofensive. Ceea ce reușește. Și ce trebuie întărit. Și ce plănuim pentru viitorul apropiat.

Au fost rapoarte ale Comitetului Central, comandanți care sunt direct implicați în direcțiile est și sud, precum și un raport al șefului GUR. Separat, după aceea, a avut loc și o comunicare specială între comandanții noștri, șeful Oficiului, internaționali cu parteneri cu privire la furnizarea de muniție și echipament soldaților noștri.

Sarcina tuturor din Ucraina este aceeași – să creștem potențialul capacităților noastre pe front și să slăbim tot ceea ce încearcă ocupanții să pună presiune asupra soldaților noștri sau să limiteze Ucraina. Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina, pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare dintre noi! Slavă tuturor celor care salvează vieți! Glorie Ucrainei!

Zaporizhzhia. Încă o lovitură a teroriştilor ruşi. Deocamdată, se știe despre trei morți. Condoleanțe familiei. Operațiunea de salvare este în desfășurare. Toate victimele vor primi asistența necesară. Și această crimă de război a Rusiei își va primi cu siguranță verdictul. Și răspunsul la teroriștii ruși va fi pe linia frontului – datorită soldaților noștri eroici.”

This post was last modified on aug. 9, 2023, 10:52 PM 22:52

Disqus Comments Loading...