WhatsApp: TRUCUL Oficial foarte IMPORTANT Dezvaluit pentru iPhone si Android!

WhatsApp TRUCUL Oficial IMPORTANT Dezvaluit iPhone Android

WhatsApp dezvaluie in mod oficial un truc foarte important pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca in atentia oamenilor aduce acum ceea ce multi nu stiau, mai exact o modalitate prin care pot sa configureze descarcarea automata a pozelor, clipurilor video, sau fisierelor audio, din conversatii.

WhatsApp explica mai jos procedura pe care trebuie sa o urmam pentru a beneficia de acest sistem chiar acum, asa ca daca sunteti interesati de acest sistem, atunci ar trebui sa va uitati cu atentie la instructiunile de mai jos, pentru a sti cum sa profitati de tot, si a scapa de obligatia descarcarii manuale a fisierelor.

Cum se configurează descărcarea automată!

WhatsApp va descărca automat imagini prin conexiunea dvs. celulară pentru a vă oferi acces rapid la cele mai recente fotografii.

Pentru a configura descărcarea automată a fotografiilor, videoclipurilor sau audio, atingeți > Setări > Stocare și date > Descărcare automată media.

Aici puteți alege când WhatsApp va descărca automat media.

Notă: WhatsApp se alătură altor servicii pentru a reduce potențiala congestionare a rețelei mobile în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19). Pentru a ajuta la îmbunătățirea acestor probleme legate de lățimea de bandă a rețelei mobile, am dezactivat descărcarea automată pentru documente, videoclipuri și mesaje audio în anumite regiuni.

Când utilizați date mobile

Media selectată se va descărca automat când sunteți conectat la date celulare.

Când este conectat prin Wi-Fi

Media selectată se va descărca automat când sunteți conectat la Wi-Fi.

Când sunteti in roaming

Media selectate se vor descărca automat când sunteți în roaming.

Notă: datele de roaming sunt adesea costisitoare. Activarea descărcării automate în roaming poate duce la creșterea semnificativă a taxelor de la furnizorul dvs. de telefonie mobilă.

Media descărcate automat vor apărea în galeria dvs. Pentru a opri apariția media WhatsApp în galeria dvs.:

  • Creați un fișier sau un folder .nomedia
  • Plasați fișierul sau folderul .nomedia în dosarul dvs. de imagini, audio și video WhatsApp

Puteți face acest lucru folosind un explorator de fișiere din Magazinul Google Play. Amintiți-vă, puteți oricând să ștergeți fișierul .nomedia, iar media WhatsApp va apărea din nou în galeria dvs.