AVERTIZAREA Meteorologica NOWCASTING ANM de ULTIMA ORA pentru Romania in 11 August 2023

AVERTIZAREA Meteorologica NOWCASTING ANM ULTIMA ORA Romania 11 August 2023

Avertizarea meteorologica nowcasting a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, de ultima ora pentru Romania in data de 11 august 2023, aduce in atentia noastra imediata o serie de fenomene meteo de vreme severa care vor afecta mai multe regiuni ale tarii, dupa cum puteti vedea si mai jos acum.

ANM explica maijos faptul ca va fi intalnita ceata in regiunile care sunt vizate, acesta urmand a reduce vizibilitatea pana la chiar si sub 50 de metri in anumite zone, astfel ca li se recomanda tuturor romanilor sa fie foarte vigilenti cu toate deplasarile pe care urmeaza sa le realizeze in cursul urmatoarelor zile.

Atenționare nowcasting COD GALBEN!

Data emiterii : 11-08-2023 ora 7.

Valabil de la : 11-08-2023 ora 7:10.

In zona : Județul Braşov: Brașov, Făgăraș, Săcele, Codlea, Ghimbav, Dumbrăvița, Hărman, Hălchiu, Șinca, Sânpetru, Mândra, Voila, Șercaia, Viștea, Ucea, Părău, Beclean, Drăguș;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.