X

CEC Bank Confirma Oficial SCHIMBARILE Facute pentru Clientii din Romania!

CEC Bank, una dintre cele mai mari si mai importante banci din toata Romania, confirma in mod oficial o serie de schimbari extrem de importante facute pentru clientii din tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor sunt aduse imbunatatiri care au legatura cu aplicatia pe care o putem instala pe iPhone si Android chiar in acest moment.

CEC Bank explica mai jos faptul ca incepand de acum, noua versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android ne ofera posibilitatea de a accesa un nou produs pentru economii 100% online, mai exact contul de economii cu reincarcare periodica, acesta permitandu-ne sa economisim mai rapid bani in fiecare luna din an.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune CEC Romania in legatura cu aceasta situatie, iar asta pentru ca noua functionalitate vine impreuna cu alta, care ne ofera posibilitatea de a personaliza conturile prin setarea unui alias pe care il dorim noi, astfel incat sa gasim mult mai usor conturile pe care le folosim in viata de zi, cu zi.

CEC Romania distribuie aplicatia pentru iPhone si Android in ideea de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a isi administra din propriile telefoane banii pe care ii au in conturi, astfel ca ramane doar sa instalati versiunea imbunatatita a aplicatiei, si sa va bucurati de schimbarile care ne sunt oferite.

Am lansat o nouă versiune a aplicației, prin care puteți accesa un nou produs de economii 100% online: contul de economii cu reîncărcare periodică. În același timp, vă bucurați de o nouă funcționalitate: personalizarea conturilor prin setarea numelui (alias) dorit!

This post was last modified on aug. 11, 2023, 7:55 AM 07:55

Disqus Comments Loading...