Kaufland: Decizia IMPORTANTA cu Impact in Magazine, ce Anunt Oficial Face!

Kaufland Decizia IMPORTANTA Impact Magazine Anunt Oficial Face

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai multe magazine in toata Romania la ora actuala, a decis sa dezvaluie pentru clienti ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o serie de schimari privind preturile a 200 de produse care sunt vandute in toate locatiile din tara, si care sunt foarte cautate de catre oameni.

Kaufland explica mai jos de ce a decis sa reduca preturile a 200 de produse pe care le vinde in toata tara la ora actuala, compania afirmand ca scopul sau este de a le oferi romanilor produse cat mai ieftine in fiecare dintre magazinele sale, ceea ce ar trebui sa fie o veste excelenta pentru foarte multa lume.

Vorbim despre produse din categoriile importante de consum pentru oamenii din Romania, cei de la Kaufland Romania mergand practic pe directia de reducere a preturilor produselor de baza, asa cum a cerut Guvernul Romaniei, insa desigur ca totul se intampla doar pentru o perioada limitata de timp in tara noastra.

Kaufland Romania are pe website-ul sau o lista de produse care vor fi disponibile la preturi speciale incepand cu data de 26 iulie, dar ele sunt deasemenea marcate special inclusiv la raft, astfel ca puteti sa va orientati direct acolo dupa produsele bune pe care veti dori sa le cumparati chiar acum.

Începând cu 26 iulie reducem prețurile la peste 200 de articole! Mereu căutăm și susținem soluțiile care oferă clienților noștri un coș zilnic cât mai ieftin. Astfel, reducem prețul la peste 200 de produse. Sunt produse din categoriile importante*, care contribuie la necesarul zilnic al oricărei familii.

Pentru că “atât de ieftin” nu are grad de comparatie, dar evoluează permanent. Iar prospețimea și calitatea fac și ele parte dintr-un coș atât de ieftin.