X

Informarile Oficiale ale E.ON Romania foarte IMPORTANTE pentru Multi Clienti

E.ON Romania a hotarat sa le vorbeas tuturor clientilor din Romania despre unele dintre cele mai importante masuri pe care le pot lua in momentul de fata, cand vine vorba despre modalitatea de renovare a unei case, care s aimplice eficientizarea acesteia din punct de vedere energetic, pentru facturi mai mici.

E.ON Romania explica in clipul video de mai jos ce fel de masuri putem pune in practica din acest punct de vedere, pentru a fi siguri ca avem case cat se poate de eficiente din punct de vedere energetic, iar asta deoarece este important sa ne uitam cu atentie la toti pasii pe care-i putem urma pentru a plati cat mai putin pe facturile lunare.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la E.ON au creat un proiect special prin care ne ofera posibilitatea de a afla informatii cu privire la modalitatile de construire, sau renovare, a acaselor, pentru a le face cat mai eficiente din punct de vedere energetic, si merita sa avem in vedere tot ceea ce ni se transmite chiar acum.

E.ON are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la modalitatile prin care putem construi, sau renova, casele pentru a le face eficiente din punct de vedere energetic, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe detalii, nu trebuie decat sa mergeti acolo si sa cititi informatiile care ne sunt puse la dispozitie.

Plănuiești 𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢? Pe lângă elemente legate de estetică, ține cont și de cum poți ajunge la costuri energetice reduse în viitor. În episodul 5 din 𝐆𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥 𝐧𝐙𝐄𝐁 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆, Daniel Butucel vorbește despre apartamente sau clădiri vechi care urmează să treacă printr-un proces de modernizare.

Vezi cum poți mări durata de viață a unei locuințe, cu investiții rentabile la nivel de termosisteme, instalații sau finisaje. Urmărește episodul și dacă ai întrebări despre ghidul #nZEB și #eficientaenergetica, scrie-le într-un comentariu pe Facebook sau Youtube, iar Daniel îți va răspunde în ultimul episod din serie.

This post was last modified on aug. 11, 2023, 11:27 PM 23:27

Disqus Comments Loading...