X

Kaufland: Anuntul INCREDIBIL, ce Ofera GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cele mai mari numere de clienti din toata Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia clientilor sai o decizie extrem de importanta pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca usor cu vederea, iar asta pentru ca ea ne spune ca putem castiga experiente VIP la cursele de Formula 1.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca daca vom cumpara bere Heineken in valoare de minim 25 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, si inscriem bonul de cumparaturi pe website-ul producatorului de bere, atunci vom avea sansa de a castiga una dintre cele 4 experiente VIP, care sunt oferite la ora actuala.

Conform celor de la Kaufland Romania, nu trebuie decat sa cumparam berea si sa inscriem bonul de cumparaturi in website-ul producatorului de bere, si vom fi in mod automat inscrisi pentru a participa la aceasta promotie speciala, derulata pentru o perioada foarte limitata de timp in toata Romania chiar acum.

Kaufland Romania explica foarte clar pe website-ul sau conditiile de participare, astfel ca oricine este dornic sa o faca, poate sa participe imediat dupa ce achizitioneaza berea, asa ca merita sa fim foarte atenti la promotiile care sunt disponibile pentru noi in momentul de fata in Romania.

Cum sună Formula 1 și Las Vegas în aceeași propoziție? Cumpără bere Heineken din Kaufland până pe 15 august, în valoare de pe minimum 25 de lei, înscrie bonul fiscal pe website-ul Heineken și poți câștiga una din cele 4 experiențe VIP la Formula 1 în Las Vegas! Orașul care nu doarme niciodată te așteaptă!

This post was last modified on aug. 11, 2023, 10:35 PM 22:35

Disqus Comments Loading...