Volodimir Zelenski: Situatia Razboiului din Ucraina in 12 August 2023

Volodimir Zelenski Situatia Razboiului din Ucraina in 12 August 2023

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia razboiului din Ucraina in 12 august 2023, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor aduce la ora actuala modul in care armata tarii sale lupta impotriva Rusiei, in mod foarte eroic, pentru a-si pastra independenta si a nu permite cucerirea altor teritorii.

Volodimir Zelenski explica mai jos ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre cei care sustin Ucraina, iar asta pentru ca incearca sa le vorbeasca in mod oficial tuturor oamenilor despre situatia extrem de dificila de pe frontul cu Rusia, Ucraina avand nevoie constanta de ajutor sub forma de munitii si nu numai.

“Când aperi libertatea, când ajuți la protejare, când lupți, când concurezi, când lucrezi, când studiezi și totul de dragul țării, oboseala ta este virtutea ta și aceasta este realizarea ta. Dovezi pe care nu le poți depăși.

De necăzut nu sunt cei care nu obosesc sau nu simt nimic. Inseparabili sunt cei care adaugă fiecare dintre zilele lor la un efort comun de a câștiga. Și indiferent de teroarea, de câte ori a sunat sirena în Ucraina, indiferent de ce ne-au amenințat trupele de ocupație – totuși, dăm putere Ucrainei.

Un raport pe această zi. Dimineața, am avut o conferință telefonică. Militari, informații, oficiali guvernamentali. Conversația a fost însoțită de sunetele apărării aeriene din regiunea Kiev. Au fost rapoarte ale comandanților și miniștrilor.

Ministerul Afacerilor Interne a raportat despre situația din regiuni, lichidarea consecințelor grevelor rusești și activitatea Serviciului de Stat de Urgență. Sunt recunoscător tuturor salvatorilor ucraineni!

Ministerul Industriilor Strategice a raportat despre producția de muniții și echipamente în Ucraina. Creștem volumul. În continuă creștere. Serviciul de Securitate al Ucrainei face o treabă bună împotriva colaboratorilor. Mulțumesc baieti!

După-amiaza, am ținut o ședință a Consiliului de Securitate și Apărare Națională pe tema „comisarii militari”. Va mai avea loc o întâlnire a comisiilor medicale militare. Și, desigur, prima linie. Fiecare direcție, fiecare efort cheie. Atenție zilnică. Suport zilnic. Întărire zilnică.

Sunt recunoscător tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Tuturor celor care sunt acum în tranșee, în misiuni de luptă, la posturi de luptă! Mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru stat! Glorie Ucrainei!”