X

WhatsApp: 2 ATENTIONARI si un TRUC pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp are 2 atentionari foarte importante, insa si un truc extrem de util, pentru toate telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca in atentia oamenilor duce, in primul rand, marea problema a roaming-ului de date, care desigur ca poate genera costuri serioase atunci cand folosim aplicatia, daca nu suntem atenti.

WhatsApp vorbeste deasemenea inclusiv despre cum putem folosi functia pentru apeluri in asteptare, care a fost integrata in cadrul aplicatiei si este utila pentru multa lume, dar ne atentioneaza in acealsi timp inclusiv cu privire la apelurile pe care le primim din afara retelei, prin operatorii de telecomunicatii mobile.

Despre tarifele de roaming de date

WhatsApp folosește aceeași conexiune la internet ca navigarea pe web și e-mailul de pe telefon. Dacă utilizați WhatsApp în timp ce telefonul este în roaming, se pot aplica taxe de date. Contactați furnizorul dvs. de telefonie mobilă pentru mai multe informații despre roaming în alte țări.

Dacă nu aveți un plan internațional de date, vă recomandăm să dezactivați: Date mobile și roaming de date pentru a evita taxele de roaming de date. Puteți vizita site-ul web de asistență al furnizorului dvs. de telefonie mobilă pentru instrucțiuni.

Descărcare automată media prin conexiunea mobilă și roaming pentru a evita taxele suplimentare pentru date.

Cum se utilizează apelul în așteptare

Dacă cineva vă sună pe WhatsApp în timp ce sunteți deja la un apel vocal sau video WhatsApp, veți primi o notificare. Puteți alege să răspundeți sau să refuzați apelul. Acest lucru nu va întrerupe apelul dvs. existent.

De asemenea, puteți alege să opriți apelurile de la apelanți necunoscuți din setări. Veți vedea în continuare apeluri suprimate de la apelanți necunoscuți în fila Apeluri și în Notificări, dar telefonul nu va suna.

Dacă cineva te sună din afara WhatsApp

Dacă cineva sună din afara WhatsApp în timpul apelului dvs. vocal sau video WhatsApp, puteți atinge:

  • Răspuns: Încheiați apelul la care sunteți în prezent și acceptați apelul primit.
  • Refuzare: Refuzați apelul primit și rămâneți la apelul curent.
  • Ecranul apelului: cereți Asistentului Google să vă monitorizeze apelul și să întrebați cine vă sună și de ce.

Notă: Se pot aplica taxe de operator pentru apelurile efectuate în afara WhatsApp. De asemenea, se pot aplica taxe pentru apelurile vocale și video WhatsApp în roaming sau dacă depășiți limita de date.

This post was last modified on aug. 11, 2023, 10:46 PM 22:46

Disqus Comments Loading...