X

Germania: INGRIJORATOR Anunt Oficial de ULTIMA ORA, Aderarea Romaniei la Schengen in Pericol

Germania transmite un extrem de ingrijorator anunt oficial de ultima ora pentru toata Europa, unul care pune in pericol inclusiv aderarea Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca vorbim despre o crestere uriasa a numarului de migranti ilegali care au fost prinsi dupa ce au trecut ilegal granita tarii, 43.815 astfel de treceri fiind documentate.

Germania spune, prin biroiul politiei federale, faptul ca numarul trecerilor ilegale a crescut cu 51% fata de aceeasi perioada a anului trecut, o crestere uriasa, iar marea majoritate ale acestor treceri au avut loc la granita cu Polonia, inregistrandu-se acolo o crestere de 143.7%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, majoritatea venind prin ruta Belarus.

Germania inregistreaza o crestere de 201.8% a trecerilor ilegale la granita cu Elvetia, semn ca tara este asaltata de migranti ilegali, insa deocamdata guvernul condus de catre Olaf Scholz nu pare dispus sa ia masuri suplimentare pentru a-si proteja granitele, preferand sa se bazeze pe capacitatea politiei de a depista trecerile ilegale si de a retine persoanele.

“Numărul de intrări ilegale în Germania a crescut drastic. În primele șapte luni ale anului 2023, poliția federală a înregistrat 43.815 treceri neautorizate a frontierei, cu 51% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Acest lucru a fost raportat vineri (11 august) de poza, care ar trebui să aibă un raport intern de la poliția federală.

Potrivit raportului intern disponibil în imagine, o mare parte a intrărilor neregulamentare au avut loc la granița cu Polonia, unde au fost reținuți 14.303 imigranți ilegali – o creștere dramatică de 143,7 la sută față de anul precedent. Cu toate acestea, creșterea procentuală a trecerilor ilegale de frontieră din Elveția este și mai mare, la 201,8 la sută.”

This post was last modified on aug. 12, 2023, 11:59 PM 23:59

Disqus Comments Loading...