LIDL: Noua Decizie IMPORTANTA pentru Romani, ce Schimbari Aduce Oficial!

LIDL Noua Decizie IMPORTANTA Romani Schimbari Aduce Oficial vouchere gratuit

LIDL continua sa surprinda in totalitate, iar asta pentru ca a luat o decizie extrem de importanta pentru romanii din intreaga tara, si face o serie de schimbari majore despre care ar trebui sa stie oamenii, totul deoarece pentru cumparaturile facute in oricare dintre magazinele din tara, ofera 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare.

LIDL vorbeste pe website-ul sau despre ceea ce trebuie sa facem pentru a intra in posesia oricaruia dintre aceste carduri, iar conform companiei, trebuie doar sa oferim feedback pentru experienta avuta la cumparaturi, si vom avea sansa de a castiga oricare dintre aceste carduri de cumparaturi oferite gratuit.

Vorbim despre 100 de carduri de cumparaturi de 100 de LEI fiecare, pe care cei de la LIDL Romania ni le ofera, in crestere fata de cele doar 10 oferite anterior, si asta lunar, insa separat de ele sunt oferite deasemenea si doua telefoane Samsung GALAXY S21 FE 5G, plus o tableta Samsung GALAXY Tab A8, deci avem ce castiga.

LIDL Romania are deschisa aceasta campanie pentru oricare dintre clientii din tara care vor sa participe, si nu trebuie decat sa inscriem pe website-ul sau bonul de cumparaturi cu achizitiile facute, si sa spunem ce fel de experienta am avut la cumparaturi, apoi sa asteptam sa fie extrasi castigatorii.

Parerea ta conteaza! Hai sa facem LIDL mai bun! Poti castiga lunar unul dintre cele 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, o tableta Samsung GALAXY TAB A8 sau unul dintre cele doua telefoane Samsung GALAXY S21 FE 5G.

LIDL Noua Decizie IMPORTANTA Romani Schimbari Aduce Oficial vouchere gratuit