X

BANCA Transilvania: Masurile IMPORTANTE Decise in Romania, ce ii Anunta pe Clienti

BANCA Transilvania le vorbeste in mod oficial tuturor clientilor din Romania despre masurile importante care au fost decise pentru toti dintre ei, iar asta deoarece vorbim despre o hotarare luata de catre institutia financiara pentru a inchide in data de 15 august agentiile sale din intreaga tara, dupa cum puteti vedea mai jos.

BANCA Transilvania le explica in mod oficial tuturor clientilor din Romania faptul ca daca in data de 15 august au nevoie de ajutorul angajatilor sai, atunci e bine sa fie pregatiti sa intaleasca agentii care sunt inchise, iar asta pentru ca angajatii vor avea zile libere, asa cum se intampla in fiecare an deja.

Conform celor de la BANCA Transilvania, chiar daca agentiile din toata tara vor fi inchise in cursul zilei de 15 august, exista multe alte solutii pentru a afla informatii despre produsele sale, sau a cere ajutor, daca avem nevoie, inclusiv prin intermediul platformelor online pe care banca le are la ora actuala in Romania.

BANCA Transilvania nu este la prima decizie de acest gen, si cu siguranta nu va fi la ultima, iar asta pentru ca exista foarte multe sarbatori legale pe care trebuie sa le respecte, iar asta inseamna ca exista multe zile libere pe care trebuie sa le acorde angajatilor sai din Romania, deci mai mult ca sigur vom mai vedea situatii similare.

În 15 August suntem împreună cu cei dragi, iar unitățile noastre vor fi închise. Dacă ai nevoie de noi, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale, între 12:00 și 18:00. Programul este adaptat și în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.

Ce operațiuni poți face: Schimb valutar pe casa de schimb valutar; Extrase de cont; Emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plată, modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 și NEO, SMS Alert; Scoring și preluări documentații pentru credite; Preluare instrumente de debit în vederea decontării.

This post was last modified on aug. 14, 2023, 12:20 PM 12:20

Disqus Comments Loading...