X

CEC Bank si-a Anuntat Clientii, ce Decizie IMPORTANTA a fost Confirmata in Romania!

CEC Bank si-a anuntat in mod oficial clientii din toata Romania, iar asta pentru ca o decizie foarte importanta a fost luata si se aplica deja, iar asta deoarece vorbim despre faptul ca in cursul zilei de maine, 15 august 2023, agentiile sale din intreaga tara vor fi inchise, pentru ca este o sarbatoare legala si e zi libera.

CEC Bank explica mai jos faptul ca in ciuda faptului ca agentiile bancii vor fi inchise, avem totusi la dispozitie o varietate de servicii online de care ne putem folosi pentru a beneficia in continuare de ceea ce ofera institutia financiara, dar si pentru a primi raspunsuri la orice fel de intrebari am avea, in orice moment.

Daca avem nevoie sa ne administram conturile cu banii pe care-i avem la CEC Romania, atunci exista deasemenea inclusiv aceasta posibilitate in momentul de fata, aplicatiile de internet si mobile banking fiind disponibile pentru noi, astfel incat sa accesam imediat serviciile bancare de care avem nevoie, sau implicit banii.

CEC Romania stie foarte bine ca exista multi clienti in Romania care au nevoie sa-si acceseze banii pentru a se folosi de ei, dar si ca au nevoie de posibilitatea de a folosi serviciile bancare pe care institutia financiara le are, asa ca in caz de urgenta stiti ceea ce este disponibil pentru noi in momentul de fata.

Ziua liberă de marți ne oferă un nou prilej de a aduna familia și prietenii în jurul mesei sau la iarbă verde, pe ultima sută de metri de vară. Indiferent de alternativa aleasă, nu uita că, prin serviciile de Internet Banking și CEC app Mobile Banking, ai acces permanent la produsele și serviciile CEC Bank.

This post was last modified on aug. 14, 2023, 6:06 PM 18:06

Disqus Comments Loading...