ENGIE Transmite Oficial un AVERTISMENT privind o Decizie Importanta in Romania

ENGIE Transmite Oficial AVERTISMENT Decizie Importanta Romania

ENGIE, marele grup de energie care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru un numar foarte mare de romani si europeni de pe intregul continent, a decis sa aduca in atentia celor din Romania faptul ca in data de 15 august va avea inchise magazinele din Romania, cu ocazia sarbatorii legale.

ENGIE vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romanii care in cursul acestei zile ar putea avea nevoie de ajutorul companiei, iar asta pentru ca ei nu vor putea ajunge in vreuna dintre locatii pentru a rezolva orice fel de probleme ar avea, ceva ce ar trebui sa fie cunoscut de catre toti oamenii chiar acum.

Conform celor de la ENGIE Romania, abia miercuri, 16 august 2023, programul magazinelor din toata tara va reveni la normal, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa fie vreo surpriza prea mare, iar asta pentru ca acelasi lucru se intampla de fiecare data cand o sarbatoare legala impune oferirea de zile libere angajatilor.

ENGIE Romania explica atat mai jos, cat si pe website-ul sau, ceea ce se intampla in momentul in care magazinele vor fi inchise, dar si ce optiuni avem la dispozitie pentru a afla informatii despre produsele sale, sau a cere ajutor, la nevoie, astfel ca merita sa fim atenti la toate informatiile in momentul de fata.

PROGRAM ZI LIBERĂ LEGALĂ! Centre relații clienți: În data de 15 august 2023 centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. Programul normal de funcţionare va fi reluat miercuri, 16 august. Call Center: În data de 15 august 2023 numărul de Call Center va fi indisponibil. Programul normal de funcţionare va fi reluat miercuri, 16 august.

Până atunci poți folosi formularul de contact de pe website, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE de pe website, sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play. Mulțumim!