Formula 1: AVERTISMENTUL lui Lewis Hamilton pentru Max Verstappen, care a Uimit Lumea

Formula 1 AVERTISMENTUL Lewis Hamilton Max Verstappen Uimit Lumea

Formula 1 a continuat weekend-ul trecut cu o noua cursa epica in care au fost implicati Lewis Hamilton si Max Max Verstappen, iar in urma confruntarii a venit si un avertisment al pilotului de la Mercedes, care spune ca daca ar fi avut masina rivalului sau de la McLaren, atunci victoriile din acest sezon n-ar fi avut loc, sau ar fi fost obtinute mai greu.

Formula 1 este dominata total in momentul de fata de catre Max Max Verstappen, iar asta pentru ca Lewis Hamilton nu poate compensa cu experienta sa problemele mari pe care masinile Mercedes le au, desi a incercat acest lucru in toate cursele in care a participat, dar este nevoie de mult mai mult pentru ca lucrurile sa se schimbe.

Formula 1 este o competitie extrem de dura, iar succesul lui Lewis Hamilton depinde foarte mult si de masina pe care o conduce, asa cum vedem deja la Max Max Verstappen, care se afla in al doilea sezon consecutiv in care domina circuitele, multumita masinilor extrem de bune pe care cei de la Red Bull au reusit sa i le ofere pana acum.

“Încerc mereu să mă bazez pe capacitatea mea de condus pentru a compensa deficitul, dar până la urmă nu a fost suficient în multe locuri. Apoi am pierdut doar performanța și viteza după aceea. Această narațiune subliniază natura trecătoare a performanței în Formula 1.

Unde fiecare fracțiune de secundă și fiecare colț pot modifica drastic cursul unei curse. Aceste provocări au reapărut în cursa finală dinaintea pauzei de vară din Belgia, pe circuitul Spa-Francorchamps. Dacă aș fi în mașina lui Sergio, Max nu s-ar distra la fel de bine pe care îl petrece acum.”