X

Posta Romana Anunta Oficial pentru Romani o Noua Decizie cu Impact National

Posta Romana anunta in mod oficial o decizie extrem de importanta luata pentru toata Romania, una care are impact national in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre inchiderea subunitatilor postale din toata tara in cursul zilei de 15 august 2023.

Posta Romana le explica tuturor romanilor faptul ca vorbim despre o zi libera impusa in mod oficial de catre Codul Muncii, astfel ca pe 15 august 2023 nu vom putea merge in vreuna dintre locatii pentru a trimite scrisori, sau a rezolva orice fel de probleme am avea.

Dorim să vă anunțăm că în ziua de marți, 15 august, toate subunitățile poștale, atât din mediu rural, cât și din mediul urban, vor fi închise, deoarece angajații Poștei Române se vor bucura de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Programul este anunțat în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 15 august este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

În ceea ce privește ziua de luni, 14 august, subunitățile poștale își vor desfășura programul de lucru în mod normal.Pos Vă mulțumim pentru înțelegere!

This post was last modified on aug. 14, 2023, 9:52 PM 21:52

Disqus Comments Loading...