X

Rompetrol: Notificarea de ULTIMA ORA pentru Romani, ce este Dezvaluit Oficial!

Rompetrol a decis sa-i notifice in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu una dintre cele mai importante masuri pe care a luat-o in Romania, si care isi are efectele dezvaluite acum, iar asta pentru ca vorbim despre faptul ca 300.000 de utilizatori folosesc acum aplicatia Rompetrol Go in Romania.

Rompetrol explica mai jos de ce este importanta folosirea acestei aplicatii de catre cei care au nevoie sa ajunga in oricare dintre benzinariile din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre faptul ca prin intermediul sau sunt oferite o varietate de promotii speciale, sau pot fi administrate unele achizitii facute din benzinarii.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Rompetrol ofera aplicatia Rompetrol Go pentru telefoanele iPhone si Android la ora actuala, ea putand fi instalata de catre oricine, inclusiv de catre cei care au flote de masini in administrare, iar asta pentru ca ea poate fi extrem de utila pentru achizitiile facute din benzinarii.

Rompetrol le recomanda tuturor celor care au aceasta aplicatie sa o foloseasca pentru achizitiile de care au nevoie, iar cu 300.000 de utilizatori care o folosesc in momentul de fata, este cat se poate de clar faptul ca aplicatia este una care se dovedeste utila pentru foarte multa lume chiar acum.

Suntem #happy să vă anunțăm că aplicația Rompetrol Go a atins 300.000 de utilizatori! Vrem să vă mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră și pentru tot feedback-ul oferit până acum. De asemenea, ne bucurăm că folosiți și vă sunt utile toate funcțiile aplicației și vă încurajăm să invitați și alți prieteni să se alăture comunității.

Haideți să vedem cine are aplicația instalată și cine își dorește să o instaleze! Scrieți-ne un comentariu cu dacă aveți deja aplicația Rompetrol GO și dacă vă doriți să o instalați.

This post was last modified on aug. 14, 2023, 7:18 PM 19:18

Disqus Comments Loading...