X

Austria: ULTIMA ORA, Proiectul RADICAL al lui Karl Nehammer care Ajuta Aderarea Romaniei la Schengen

Austria lui Karl Nehammer a dezvaluit un proiect cu modificari radicale promise de catre cancelarul de la Viena, ele ajutand intr-o foarte mare masura la aderarea Romaniei la Schengen, si asta pentru ca au menirea pentru a reduce interesul celor care vor sa intre in tara pentru a cere azil pentru ajutor social.

Austria vrea sa reduca ajutoarele sociale care sunt oferite imigrantilor care cer azil in tara, iar conform unui proiect de modificari legislative pe care Karl Nehammer le sustine, orice persoane care intra in tara, ar urma sa primeasca ajutoare sociale integrale abia dupa 5 ani de rezidenta, nu chiar din momentul in care intra in tara.

Austria vrea sa reduca, pe de o parte, interesul celor care vin si cer azil in tara, iar pe de alta parte vrea sa forteze multi imigranti sa intre pe piata muncii, pentru a ajuta economia austriaca, iar aderarea Romaniei la Schengen depinde intr-o foarte mare masura de posibilitatea ca aceste masuri sa aiba succesul asteaptat de Nehammer.

“Un proiect intern pentru un capitol din „Planul viitor” este public. Austria are un sistem social bun, dar beneficiile ar trebui reduse pentru a asigura finanțarea globală. Prestațiile sociale integrale ar putea fi platite doar după cinci ani de rezidență legală în Austria, înainte ca oamenii să primească doar jumătate din sume.

Dacă nu acționăm, va trebui să urmărim cum sistemul social devine un factor de atracție din ce în ce mai mare și tot mai mulți oameni vin în Austria, nu pentru a găsi protecție sau de lucru aici, ci pentru a-și câștiga existența în detrimentul cetatenilor. Acest lucru ar pune în pericol pacea socială în Austria.”

This post was last modified on aug. 15, 2023, 8:48 AM 08:48

Disqus Comments Loading...