X

Clientilor Orange Romania li se Transmite Oficial ce se da GRATUIT la Ora Actuala!

Orange are milioane, peste milioane, de clienti in toata Romania la ora actuala, iar grupul de telecomunicatii a decis sa anunte in mod oficial ceea ce da gratuit romanilor, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care ne aduce in imediata atentie o decizie la care poate ca putini dintre noi speram chiar acum.

Orange le vorbeste direct clientilor de cartele prepay din toata Romania, iar asta pentru ca le spune in mod oficial faptul ca daca aleg sa participe la o promotie speciala derulata acum, vor avea sansa de a primi gratuit unele dintre premiile pe care compania a ales sa ni le ofere si mai jos puteti vedea tot.

Daca alegeti sa participati la Pinata Party, atunci e bine sa stiti ca adunand 1.000 de puncte in cadrul aplicatiei, Orange Romania ofera gratuit 15 trotinete electrice Okai Neon Lite, 5 telefoane Samsung Galaxy Watch5 Pro, dar si 5 console Nintendo Switch, deci vorbim despre multe premii extrem de interesante.

Orange Romania explica pe website-ul sau ceea ce trebuie sa facem pentru a intra in posesia acestor premii, iar asta pentru ca felul in care decidem sa proftam de tot, poate decide si felul in care putem intra, sau nu, in posesia premiilor care ne sunt oferite gratuit de catre grupul de telecomunicatii chiar in acest moment.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: 15 trotinete electrice Okai Neon Lite, 5 Samsung Galaxy Watch5 Pro, 5 Nintendo Switch. Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.

This post was last modified on aug. 15, 2023, 11:56 AM 11:56

Disqus Comments Loading...