Daca esti Client ENEL in Romania, iata ce TREBUIE sa Faci, Informarea Companiei!

Daca Client ENEL Romania iata TREBUIE Faci Informarea Companiei

ENEL este unul dintre grupurile cele mai mari care activeaza in Romania la ora actuala, avand milioane de clienti care depind de serviciile sale de energie electrica si gaze naturale in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, ne transmite o informare extrem de importanta cu privire la ceea ce trebuie sa facem acum.

ENEL vorbeste mai jos, intr-o prima faza, despre faptul ca trebuie sa facem in mod regulat revizia tehnica a centralei termice, astfel incat aceasta sa functioneze la parametri normali tot timpul, atat vara, cat si iarna, ceva extrem de important care ar trebui sa fie in atentia noastra in momentul de fata.

Mai mult decat atat, cei de la ENEL Romania le aduc in atentie clientilor faptul ca daca si-au schimbat recent documentele de identificare, numarul de telefon, sau adresa de email, atunci trebuie sa transmita aceste date noi catre companie, astfel incat sa poata fi identificati usor, in situatia in care au nevoie de ajutor.

ENEL Romania explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stie romanii cu privire la aceste tipuri de modificari, si asta pentru ca in baza lor angajatii ne pot identifica in baza de date a companiei, si ne pot oferi ajutor la nevoie, fie ca este vorba despre rezolvarea unor probleme, sau contractarea unor servicii noi.

Pe principiul că omul gospodar își face vara sanie și iarna car, dacă ai o centrală termică și vrei ca locuința ta să fie cât mai eficientă energetic și când se răcește vremea, asigură-te că îi faci revizia tehnică periodică de fiecare dată când este nevoie.

Ți-ai schimbat recent adresa de e-mail sau numărul de telefon cu care accesezi contul MyEnel? În acest caz, îți recomandăm să îți actualizezi datele de contact. O poți face chiar tu, foarte simplu, din „Contul meu”, secțiunea „Date de contact”.