LIDL Romania: Decizii in Magazine, Modificarile Facute in Toata Tara

LIDL Romania Decizii Magazine Modificarile Facute Toata Tara

LIDL Romania continua sa faca schimbari importante care vizeaza toti romanii din tara, iar asta pentru ca vorbim despre anunturi publicate de catre companie pentru toti cei care sunt dornici sa afle ce se intampla in cadrul supermarket-urilor din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de noi promotii speciale.

LIDL Romania vorbeste in mod oficial mai jos despre faptul ca incepand de astazi sunt disponibile in cadrul aplicatiei LIDL Plus o serie de noi cupoane de reduceri de care putem profita, iar asta pentru ca ele ne ajuta sa facem cumparaturi la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit, pentru multe produse.

Conform celor de la LIDL, separat de aceste oferte speciale, in cadrul magazinelor din toata tara sunt deasemenea disponibile inclusiv oferte pentru produse XXL, unele foarte cautate de catre multi romani, iar asta pentru ca vorbim despre produse care sunt oferite in cantitati mari, dar la preturi suficient de mici.

LIDL explica mai jos in ce fel se pot bucura clientii din toata Romania cand vine vorba despre aceasta noua promotie speciala, iar asta pentru ca masura este una extrem de buna, si de ea se pot bucura oricare dintre romanii care ajung in magazinele din toata tara pentru a cumpara oricare dintre produsele dorite.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Te așteptăm săptămâna aceasta cu produsele tale preferate din oferta XXL! Descoperă-le pe toate și hai să faci cumpărături în stil mare la #PretulLidl.