Lionel Messi in Atentia Apple, Decizia Luata de catre Gigantul American

Lionel Messi Atentia Apple MLS Decizia Luata Gigantul American

Lionel Messi, unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai planetei in momentul de fata, ramane in centrul atentiei chiar si dupa mutarea in Major League Soccer, MLS, din SUA, iar asta pentru ca in iunie Apple a anuntat un documentar din 4 parti, care il are in centru pe castigatorul Campionatului Mondial de Fotbal 2022 din Qatar.

Lionel Messi a fost luat in vizot de catre Apple ca parte a eforturilor companiei de a creat mai mult continut sportiv pentru abonatii Apple TV+, iar entuziasmul cu care a fost primita aceasta idee, incurajeaza compania americana sa ja decizia de a produce un alt documentar privind intrarea sa in MLS.

Conform celor de la Bloomberg, documentarul despre tranzitia lui Lionel Messi catre MLS va avea 6 parti, si va prezenta felul in care starul argentinian a fost primit la Inter Miami, dar si primele evolutii avute in tricoul echipei lui David Beckham, argentinianul fiind extrem de apreciat de catre americani la ora actuala.

Lionel Messi va beneficia cu siguranta de parteneriatul dintre Apple, MLS si Inter Miami, pentru acest nou documentar, chiar daca nu a fost dezvaluita suma care va fi platita pentru producerea sa, asa ca ramane de vazut ce surprize majore vor fi anuntate in mod oficial in cursul lunilor urmatoare pentru noi.

Apple lucrează la o serie de documentare despre mutarea lui Lionel Messi în Statele Unite. Serviciul de streaming al gigantului tehnologic a negociat un acord cu Major League Soccer și echipa Messi pentru a realiza o serie în șase părți care să ofere fanilor o privire din culise asupra ultimului capitol din cariera celui mai mare fotbalist al generației sale.