X

Samsung GALAXY S24 ar Veni cu Noutatile MAJORE pe care le Asteptau Fanii Samsung

Samsung GALAXY S24 ar urma sa fie lansat cu unele dintre noutatile majore pe care le asteptau fanii companiei Samsung, iar asta pentru ca ne sunt dezvaluite in mod oficial modificarile dorite de catre extrem de multa lume, ele fiind oferite de catre alti producatori de telefoane mobile de ceva vreme deja.

Samsung GALAXY S24 este gandit pentru a include un nou senzor de imagine de 50 de megapixeli, cu zoom optic de pana la 3x/5x cu imbunatatiri, dimensiune senzor de 0.7μm, iar asa compania ar putea oferi o calitate extrem de buna pentru imaginile pe care le surprindem folosind noua camera a telefonului.

Vorbim despre implementarea in Samsung GALAXY S24 Ultra a acestui nou senzor de imagine, iar din moment ce acest model va fi cel mai scump din intreaga serie, este de asteptat ca tehnologiile cele mai bune sa fie integrate de catre cei de la Samsung, asa cum isi doresc de multa vreme foarte multi oameni.

Samsung GALAXY S24 va fi oferit in versiuni standard, Plus si Ultra, iar dupa cum se intampla in fiecare an, modelele cele mai scumpe vor avea si cele mai multe dintre noutatile extrem de interesante, pe care toata lumea le asteapta, asa cum se intampla inclusiv in cazul telefoanelor lansate de catre cei de la Apple.

Samsung Galaxy S24 Ultra adoptă un nou senzor 3x 50MP, 0.7μm, 1/2.52″. Cu acest senzor, Samsung poate obține o calitate bună a imaginii cu zoom 5x. De aceea s-a zvonit inițial că S24 Ultra a adoptat un senzor 5x. Samsung va sublinia calitatea imaginii de 5x a senzorului datorită zoom-ului de 3x 50MP.

This post was last modified on aug. 15, 2023, 11:39 AM 11:39

Disqus Comments Loading...