X

Volodimir Zelenski: Vizita in Regiunea Donetk si Intalniri cu Militarii Ucrainieni

Volodimir Zelenski a facut o vizita oficiala in regiunea Donetk, acolo unde a stat la discutii cu militarii ucrainieni, si asta deoarece a discutat cu ei despre ceea ce se intampla in perioada imediat urmatoare in cadrul operatiunilor de contraofensiva, sau de aparare a teritoriilor atacate in continuare de catre rusi.

Volodimir Zelenski explica in mod oficial ceea ce ar trebui sa stie toti cei care urmaresc razboiul Ucrainei cu Rusia, laudandu-i pe soldatii care s-au dovedit a fi extrem de curajosi cand vine vorba despre apararea tarii, dar si desore atacurile viitoare derulate de catre tara.

“De azi dimineața devreme, sunt în regiunea Donețk, în pozițiile brigăzilor noastre de luptă. Am avut onoarea să-i premiez pe cei mai buni, să le mulțumesc tuturor – fiecărei brigade – pentru curaj, curaj și rezultate de dragul Ucrainei. Împreună cu generalul Bohomolov, comandantul grupului operațional și tactic Soledar, am discutat cu comandanții de brigadă și batalion – cei aflați în luptă – despre nevoile lor de linie de front.

Există întotdeauna o imagine de ansamblu, sunt rapoarte pe fiecare direcție, pe fiecare brigadă. Dar este important să vorbim direct cu războinicii despre experiența de război a celor care se află pe teren. Astăzi am avut conversații detaliate și sincere. Am vorbit despre ofensiva noastră, despre proviziile pentru trupe, despre capacitățile comandanților, despre ce sunt aceste capacități acum și care ar trebui să fie.

Arme și muniție limitată. Repararea echipamentelor. O problemă presantă este transportul pentru evacuarea răniților și momentul evacuării. Drones folosite de inamic: Lancets, Orlans. Drone necesare războinicilor noștri: de la Mavics la orice alt sistem de drone.

Un subiect important este modul în care comandanții își pot gestiona personalul. Motivarea războinicilor, pregătirea războinicilor, personalizarea unităților. Sunt foarte multe probleme din cauza performanței slabe a comisiilor medicale militare… Vom dezvolta soluții.

Mulțumim regiunii noastre Donețk pentru această zi. Soldații noștri aici, în regiunea Donețk și în alte zone luptă pentru Ucraina, dându-și viața pentru Ucraina. Le mulțumesc tuturor celor care ne fac țara liberă.

Postul principal de comandă al grupului operațional-tactic „Soledar”. El a premiat soldații care s-au remarcat în luptele din direcția Bakhmut.
Le doresc tuturor apărătorilor noștri doar victorii. Vreau să mă protejez, pentru că tu ești viitorul nostru. Cu siguranță vei câștiga și, mulțumită ție, toată Ucraina va câștiga. Mulțumesc din partea poporului ucrainean. Înainte spre victorie!”

This post was last modified on aug. 14, 2023, 11:58 PM 23:58

Disqus Comments Loading...