WhatsApp: Cum Folosesti TRUCUL Grozav Nestiut de Multi cu iPhone si Android

WhatsApp Cum Folosesti TRUCUL Grozav Nestiut Multi iPhone Android

WhatsApp are un truc grozav pentru telefoanele iPhone si Android despre care foarte multa lume nu stie, insa compania din spatele platformei de mesagerie a decis sa dezvaluie in mod oficial ceea ce ne permite el sa facem, iar multumita informatiilor putem sa ne folosim de tot chiar acum.

WhatsApp vorbeste mai jos despre ceea ce ne permite sa facem acest truc grozav pe care il avem disponibil pentru iPhone si Android, cu ajutorul sau fiind posibila partajarea ecranelor telefoanelor noastre catre alte persoane cu care comunicam prin platforma.

Cum să-ți partajezi ecranul

Partajarea ecranului vă permite să vă partajați ecranul cu alții în timpul apelurilor video, apelurilor de grup și atunci când utilizați legăturile de apel. În timpul unei sesiuni de partajare a ecranului, fluxurile video ale participanților la apel apar sub conținutul partajat.

Notă: informațiile afișate pe ecranul dvs. partajat, inclusiv numele de utilizator și parolele, sunt vizibile pentru persoana căreia îi partajați.

Partajați ecranul dvs de pe Android

  1. Atingeți comenzile video pentru a accesa partajarea ecranului. Telefonul dvs. va afișa o solicitare care indică faptul că sunteți pe cale să începeți înregistrarea sau proiectarea cu WhatsApp.
  2. Atinge Începe acum pentru a începe partajarea ecranului.
  3. Pentru a opri partajarea ecranului, atingeți Opriți partajarea.

Partajați ecranul dvs de pe iPhone

  1. Atingeți comenzile video pentru a accesa partajarea ecranului. Telefonul dvs. va afișa o solicitare care indică faptul că sunteți pe cale să începeți înregistrarea sau proiectarea cu WhatsApp.
  2. Atinge Începe acum pentru a începe partajarea ecranului.
    1. Atingeți oriunde pe ecran pentru a elimina acest mesaj: „Opriți difuzarea”.
  3. Pentru a opri partajarea ecranului, atingeți Opriți difuzarea.

Nota:

  • Partajarea ecranului nu este disponibilă în timpul apelurilor audio.
    Audio nu este disponibil pentru conținutul partajat, cum ar fi Youtube, Netflix sau jocuri video.
  • Partajarea ecranului este protejată cu criptare end-to-end și nu este niciodată înregistrată de WhatsApp. Nimeni din afara apelului, nici măcar WhatsApp, nu poate vedea sau auzi ceea ce distribuiți pe ecran.
  • Pentru cea mai bună experiență, actualizați la cea mai recentă versiune de WhatsApp. Dacă participanții nu folosesc cea mai recentă versiune, va apărea o solicitare pe ecran pentru a actualiza WhatsApp înainte de partajarea ecranului.