Germania: ULTIMA ORA, Nancy Faeser vrea Masuri RADICALE care vor avea Impact in Schengen, Romania

Germania ULTIMA ORA Nancy Faeser vrea Masuri RADICALE avea Impact Schengen Romania

Germania vrea sa impuna o serie de noi masuri radicale pe care putini se asteptau sa le vada vreodata, ministurl de interne Nancy Faeser fiind de parere ca este nevoie de eliminarea unei restrictii privind deportarile, iar in baza ei s-ar putea sa vedem o reducere a presiunii pe Spatiul Schengen si ar putea ajuta la aderarea Romaniei.

Germania vrea sa deporteze fara preaviz persoanele “tolerate”, adica acele persoane care ar trebui sa fie deportate, dar nu sunt pentru ca nu au documente, au un minor cu drept de rezidenta, sunt bolnave, etc, ele primind acum un preaviz de o luna inainte de deportare, dar asta ar urma sa se schimbe

Germania ar vrea sa deporteze aceste persoane in mod inopinat, politia putand sa le ridice in orice moment si sa le retrimita in tara de origine, fara necesitatea previzului de o luna, iar asta pentru ca situatiile de acest gen sunt oricum temporare, iar Nancy Faeser vrea sa creasca deportarile pentru securitatea tarii, implicit si a Schengen.

“Nancy Faeser vrea ca oamenii care au fost tolerați să fie deportați fără preaviz în viitor. Poliția ar putea apoi să-i ridice în mod inopinat pe cei afectați și să-i scoată din țară. Până acum, persoanele care au stat în Germania de mai bine de un an au trebuit să fie informate cu cel puțin o lună în avans despre viitoarea lor deportare.

Persoanele tolerate sunt persoane care sunt obligate să părăsească țara, dar nu pot fi deportate din anumite motive. Acest lucru se poate datora faptului că nu au acte de identitate, sunt bolnavi sau au un copil minor care are permis de ședere. Toleranța este întotdeauna limitată.”