X

OMS Atrage ATENTIA Lumii Intregi, Pericolul la care sunt Expusi Oamenii!

OMS atrage atentia lumii intregi printr-un anunt de ultima ora, care este extrem de important si aduce in atentia tuturor oamenilor pericolul foarte serios la care sunt expuse foarte multe persoane la ora actuala, iar asta deoarece inca nu am iesit din pandemia de Coronavirus, iar din pacate virusul continua sa evolueze fara oprire in aceasta perioada.

OMS vorbeste mai jos, prin directorul Maria Van Kerkhove, despre faptul ca noua subvarianta EG.5, parte a tulpinii Omicron a Coronavirus, se raspandeste cu foarte mare rapiditate in intreaga lume, si continua sa infecteze un numar mare de persoane, ceea ce desigur ca genereaza in continuare probleme.

OMS incearca sa ii atentioneze pe oamenii din intreaga lume in legatura cu faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre posibile infectari, iar asta pentru ca oricand exista riscul major sa fim sever afectati de virusul care inca poate aduce multe persoane in spitale, asa ca ni se recomanda prudenta maxima.

“COVID-19 nu a dispărut. Virusul continuă să evolueze și vor apărea mai multe variante. Avem nevoie de o supraveghere mai bună pentru a urmări și a detecta noi variante cunoscute. Organizația Mondială a Sănătății va analiza și evalua fiecare. Avem instrumente pentru a preveni infecțiile, bolile grave și decesele. Mai este de lucru.

Recomandări permanente pentru COVID-19 de la Dr. tedros Este extrem de important, deoarece lumea continuă să facă față amenințărilor pentru sănătatea publică cauzate de COVID-19. În timp ce lumea vrea să meargă mai departe, guvernele nu pot. Organizația Mondială a Sănătății nu o va face. Sunt mai multe de făcut pentru a reduce circulația și vieți sigure. COVID-19 încă circulă în fiecare țară.”

This post was last modified on aug. 16, 2023, 12:48 PM 12:48

Disqus Comments Loading...