X

Germania a Livrat Noi Sisteme de Aparare Antiaeriana Ucrainei

Germania a livrat noi sisteme de aparare antiaeriana Ucrainei, in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie in baza careia pe 17 august au fost aduse noi sisteme IRIS-T pentru apararea cerului si a civililor din Ucraina, o veste extrem de buna pentru toti cei care se bazeaza pe armata.

Germania a trimis pana acum mai multe tipuri de sisteme de aparare antiaeriana de acest gen, ele fiind folosite in mod activ pentru a dobora drone si rachete pe care Rusia le lanseaza in incercarea de a provoca distrugeri insemnate si pierderi de vieti omenesti.

“Germania livrează Ucrainei încă 2 sisteme de apărare aeriană IRIS-T. Guvernul german a anunțat pe 17 august livrarea unui alt pachet de ajutor militar Ucrainei, inclusiv două sisteme de apărare aeriană IRIS-T și aproximativ 4.500 de cartușe de muniție de 155 mm.

De data aceasta, Berlinul a predat lansatoarele pentru modificarea SLS cu rază scurtă de acțiune a IRIS-T, care poate atinge ținte la 12 kilometri distanță. Anterior, Germania a trimis Ucrainei două sisteme de apărare aeriană IRIS-T SLM cu o rază de acțiune de până la 40 de kilometri.

Pachetul de ajutor include, de asemenea, 10 radare de supraveghere la sol GO12, patru trenuri autocamioane, patru semiremorci și opt camioane de manipulare a încărcăturii.”

This post was last modified on aug. 17, 2023, 9:58 PM 21:58

Disqus Comments Loading...