X

Sorin Grindeanu: Declaratii de ULTIMA ORA privind Pensiile si Protestele din Romania

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a facut o serie de declaratii foarte importante cu privire la pensiile speciale de care partidul sau vrea sa scape, iar asta deoarece el aduce in atentie faptul ca ele ar trebui sa dispara, si se va incerca eliminarea lor in mod legal in perioada urmatoare.

Sorin Grindeanu vorbeste inclusiv despre protestele impotriva “vaccinarii obligatorii”, o inventie care a speriat foarte multi romani, dar care este doar o minciunea fara sens menita sa aduca frica in oameni, mai ales ca nimic din ceea ce spune AUR nu urmeaza sa se intample in Romania urmatorilor ani.

“Sunt un susţinător al desfiinţării totale a pensiilor speciale. Nu dau înapoi. Pentru că, şi este justificat acest lucru, deocamdată modificările noi trebuie să se plieze pe decizia Curţii Constituţionale. Eu v-am tot spus că sunt un susţinător al desfiinţării totale a pensiilor speciale. Nu dau înapoi şi nu este populism ceea ce spun. Pentru că de fiecare dată când iese o lege vine o hotărâre a Curţii Constituţionale care vine şi spune: vedeţi că nu este constituţional ceea ce aţi făcut.

Teme reinventate, false. Îmi e greu să înțeleg de ce protestează, ministrul Sănătății a subliniat că vaccinarea nu este și nu va fi obligatorie. Sigur e un drept câştigat la Revoluţie să poţi face anumite prosteste. Eu nu lucrul acesta vreau să îl spun. Aceste până la urmă aproape violenţe, aruncatul cu sticle în jandarmi.

Depăşesc acel cadru de care vorbeam mai devreme, acel drept pe care îl avem cu toţii de a protesta. Mi-e greu să înţeleg. A ieşit ministrul Sănătăţii să spună că vaccinarea nu este obligatorie. Se reinventează teme care sunt false. Eu cred că este şi o lipsă de informare. Sunt teme inventate în acest moment.

A trecut probabil perioada de concedii, reîncepe activitatea parlamentară. În momentul în care iese un oficial şi anume ministrul Sănătăţii şi îţi spune şi clarifică lucrurile, eu nu înţeleg acest stil de comportament. Acestea sunt lucruri care nu fac decât să provoace. Sigur Jandarmeria ştie ce are de făcut şi va interveni.

Poate mulţi o să mă critice pentru ceea ce spun, dar aşa ceva nu este normal. Fiecare e liber să facă ce vrea Atâta timp cât nu aduce îngrădire libertăţii celorlalţi. Acest moment din punctul meu de vedere depăşeşte cadrul legal şi va trebui să plătească.”

This post was last modified on aug. 18, 2023, 11:40 AM 11:40

Disqus Comments Loading...