X

Volodimir Zelenski Anunta Intalniri Importante pentru Viitorul Ucrainei

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial o serie de intalniri foarte importante pentru viitorul Ucrainei, iar asta deoarece in toamna vor avea loc intalniri cu reprezentanti ai unor companii care produc arme si munitie, acestea fiind esentiale pentru succesul tarii in razboiul cu Rusia.

Volodimir Zelenski detaliaza mai jos ce intalnire a avut cu reprezentantii guvernului sau in legatura cu masurile pentru viitorul Ucrainei, ele fiind extrem de importante pentru asigurarea faptului ca Rusia nu va avea castig de cauza in aceasta lupta inegala.

“Astăzi au avut loc întâlniri amănunțite cu oficialii guvernamentali. În special, în componența extinsă: șeful Guvernului, Ministerul Industriei Strategice, Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Externe, șefi adjuncți de profil ai Oficiului. Au vorbit despre Forumul Industriilor de Apărare.

Planificăm acest eveniment pentru toamnă. Pentru prima dată, un astfel de eveniment de amploare va avea loc la nivel de stat. Producători de arme ucraineni și străini. Puterea noastră. Puterea partenerilor noștri. Întreaga lume, care este interesată să se asigure că dreptul internațional și umanitatea au un arsenal adecvat de protecție împotriva oricărui fel de teroare.

Lumea poate fi unită și printr-un astfel de format de cooperare. Planificăm forumul ca prima înregistrare a realizărilor complexului nostru industrial de apărare. Pentru a demonstra ce putem deja face. Luați în considerare ce putem adăuga la capacitățile noastre, în special prin crearea de noi unități de producție în Ucraina, prin localizare cu parteneri.

Și, de asemenea, desigur, trebuie să dăm un nou impuls de securitate tuturor celor din lume care, la fel ca noi, prețuiesc statulitatea și libertatea lor. Națiunile au dreptul la protecție. Construim împreună arsenalul lumii libere.”

This post was last modified on aug. 17, 2023, 11:11 PM 23:11

Disqus Comments Loading...