X

WhatsApp le Cere Oamenilor cu iPhone si Android sa Faca Asta Chiar Acum!

WhatsApp a decis a le ceara oamenilor cu telefoane iPhone si Android sa faca imediat unul dintre cele mai importante lucruri despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le vorbeste despre criptarea backup-urilor cu informatiile importante legate de conversatiile pe care noi le purtam cu oricine.

WhatsApp explica mai jos cum putem sa criptam backup-urile conversatiilor, cum putem sa le protejam cu o parola, si de ce este important sa ne uitam cu foarte mare atentie la aceste masuri de securitate, pentru ca ele ne pot proteja informatiile confidentiale de cei care vor sa le fure.

Despre backup criptat end-to-end

Criptarea de la capăt la capăt asigură că numai dvs. și persoana cu care comunicați puteți citi sau asculta ceea ce este trimis. Nimeni dintre ele, nici măcar WhatsApp, nu poate accesa conținutul comunicărilor tale. Cu backup criptat end-to-end, puteți adăuga aceeași protecție bazei de date WhatsApp a telefonului, backup iCloud sau Google Drive.

Protecție cu parolă

Când creați o copie de rezervă criptată end-to-end în iCloud sau Google Drive, mesajele și media sunt stocate în cloud. Sunt securizate de o parolă sau de o cheie de criptare din 64 de cifre. Vă puteți schimba parola atâta timp cât aveți acces la parola sau cheia anterioară.

Dezactivați backupul criptat end-to-end

Puteți folosi parola sau cheia, datele biometrice sau PIN-ul dispozitivului pentru a dezactiva backupul criptat de la capăt la capăt. Când sunt dezactivate, mesajele și conținutul media nu vor mai face backup automat în cloud.

Backup-uri la nivel de dispozitiv pe iPhone

Dacă ai activat backup-urile dispozitivului pentru întregul tău iPhone, istoricul chat-ului WhatsApp va fi exclus din backup-urile dispozitivului odată ce activați backup-ul criptat end-to-end.

Pentru a afla cum colectăm și procesăm datele dvs., inclusiv backupul dvs. criptat end-to-end, consultați Politica de confidențialitate WhatsApp.

This post was last modified on aug. 18, 2023, 1:04 AM 01:04

Disqus Comments Loading...